DjurHelga!?

Jag skall alltid envisas med att hålla många bollar i luften. Jag älskar estetiska projekt, att skapa själv, att förverkliga idéer inom foto och andra hantverk. 

I mina senaste projektperioder inom tex hantverk och foto så har djuren alltid varit den största inspirationen…Som en del av er säkert vet så har det då varit från hundarna framförallt..

När jag fick mitt första jobb i en Zoobutik (som INTE var min egen fars djuraffär) så minns jag kommentaren från arbetsgivaren.

 -Du är självklar i affären ! Du är ju född i en kaninbur och uppväxt på mjölkersättning för kattungar! 

Det är kanske tom akvarievatten som rinner i mina vener tänker jag? Så när jag ställer mig frågan om Vad jag ska bli när jag blir stor så är det inte så dumt ändå…att nu landa i det jag föddes i. Eftersom både intresset för djur och djurartiklar varit med mig så länge så känns det här som ett otroligt spännande uppdrag att nu bli ansvarig i en av skånes större djurbutiker. 

Så tillbaka till att hålla många bollar i luften då….Jag har under många år arbetat i djurbutik men vid sidan av alltid jobbat och skapat i andra projekt.

 Men lerfigurerna och penslarna i Ateljén får helt enkelt njuta av ett väldigt lugnt arbetsschema framöver.

 Så, min vision är nu att samtidigt som jag går ”all-in” i djurbutiken kunna skapa i form av en liten dagbok.

 Se hur det kan gå till i en djuraffär! Är det verkligen så att vi sitter och gullar med kaniner och söta hundvalpar hela dagarna?  Jag vet dessutom att det finns fler än jag som är nyfikna och vill lära sig mer om djur och djurvärlden. Vi kanske tom kan upptäcka vad djuren kan lära oss! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *