Helga – Ångvälten

Såhär på kvällarna har jag börjat summera dagarna som aldrig tidigare. Kanske kan det vara en omedveten övning?
Kommer ständigt på lustiga metaforer och upprepar vissa av dagens händelser tills de går sönder. Sen kan jag inse att jag missat saker dagen före. Som tex att grannen hade rivit sitt garage dagen innan. Något jag såg imorse men borde sett redan igårkväll när jag själv parkerade bilen precis intill?

Ångvälten startade redan på morgonen… den bordusa takten har ju då en tendens att smitta av sig på barnen. Det resulterar då såklart att de inte vill sammarbeta och effekten är därmed igång.
Tuffade sen iväg mot butiken men stannade på Ica för lunchfix och unnade mig en torr lussebulle. Jag tror dock att den hjälpte till att absorbera den ångan som var påväg ut ur öronen.

Dagen fortskred i en rasande fart och mycket jag har sett idag, och de jag har träffat känns som fartränder i minnet nu. Kört några mil åt ena hållet och ett par mil tillbaka.

Men det är energiskt och glatt ånglok som tuffat på ändå. Det är bara det att är man stor och tung är det lätt hänt att det är vissa ting man råkar köra över.

Idag har jag varit ett bordust ånglok – Imorgon skall jag vara en rosa liten vespa

Djungelkonferens vid gyllene bordet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *