Jag ser ut att vara vid liv!

-Pst!! Du ser ut som en levande pinuppa, hör jag från ett svagt viskande kvinnlig kund.
Det är ju attans att man inte är tillräckligt rapp i käften och svarar att det är bättre att se levande ut än att utstråla Död.

Det har varit en hektisk helg med massor av glada kunder! Många som var på jakt efter billig kattsand och Pussi. Spännande när man tydligt ser att reklam ger resultat.
Syns man så finns man!

Hm… som med en själv och personlig reklam. Jo, jag sticker ut… och ibland när jag inser att jag gått runt som en clown på fel ställen kan jag också ångra mig. Men va fasen! Jag trivs så bra i att kunna vara mig själv. Eller klär man sig för att se ut som någon annan? Säger att jag inte bryr mig men det är klart jag skulle ta det tufft om någon sa något nedsättande om hur jag ser ut. Eller så är jag för stolt för att ens höra de negativa kommentarerna.
Shockrosa strumpbyxor och gröna hängslen en dag? Jodå, allt kan gå så länge man kombinerar det med rak rygg, stolthet och självförtroende.
Syns man så finns man!

  
I Mitt något bortglömda Fluvaledge har det dykt upp något som dock inte ser ut att vara vid liv! En vän föreslog ett vattentest. Eller att det kunde vara metangasförgiftning och därmed ofrivilligt självmord. 

Skoj för nörds!

Det är en vanlig fråga vi får i butiken förresten…

 – Min fisk har dött, varför? 

Duktiga är vi såklart…. men vi är inte några magiker. 

Tack och godnatt 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *