Djurhelga

Cirkeln Sluts Sen Rullar Det Igen

Cirkeln sluts. Saker börjar om. Ett nytt år har startat.

Önskar mig massor av det nya året. Nya erfarenheter och upplevelser.

Vi startade ju nyss det året som var? .. och nu har vi knutigt ihop år 2016 likt ett pärlhalsband och påbörjat ett nytt. Ja, precis som en cirkel som sluts men börjar snurra igen.
Detta får mig att tänka på en gäst i zoobutiken som på sätt och viss avslutat en resa men också nu börjat en ny… och jag har fått vara med under hela denna resan.
Det var runt nio år sedan jag fick träffa deras nya frallavalp. Jag har under åren fått se henne bli både vuxen och äldre. Jag har fått regelbundna besök av denna fralladam där vi har småsnackat om ditten och datten… En dag var söta fralladamen inte som vanligt vid sitt besök… och vid nästa besök kom husse in ensam… det behövdes inte några ord. Jag förstod….Kramade husse och kunde själv inte hålla tårarna tillbaka.
Under en period var de bara inne och handlade sina papegojfröer till den fjäderklädda familjemedlemmen…
De tvekade ett tag…kunde finnas en ersättare för en fralladam med sådan karaktär. Men så en dag!…Matte kom in med en STORT leende. Jag fick det glatt berättat för mig att en ny frallatös var påväg in i familjen. Det påbörjades nya förberedelser och spänd väntan. Shopping av nya valpsaker och de kom in och visade bilder på hela syskonskaran.

Det gamla pärlhalsbandet var knutet och klart. För häromdagen kom hon då äntligen på besök.. Som en liten pärla av bärnsten till det nya halsbandet som vi kommer att trä framöver.
Jag ser fram emot att få följa deras nya lilla familjemedlem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *