Hur många rynkor har Du?

Desto djupare jag tittar och ju mer bilder jag analyserar, ju fler rynkor hittar jag. Nu kanske ni tror att det är mina selfies jag sitter och studerar!? Ånej! Ha hyfs!  Jag sitter och lerar en liten bullmastiff.
Nördar man in sig såhär så hittar man verkligen varianter. Vissa av rynkorna tycks ju rulla fram på bilden under den korta tiden jag tittar ner på lerklumpen. Gr.. Bullen är inte ens i närheten av den rynkigaste hundrasen heller ju.

På tal om nörderi så har jag känt att det blir lite mycket hund ibland (ja, faktiskt). Så för att pausa hjärnan har jag gett mig in på fåglar också. Första fågeltavlan är klar och jag är grymt taggad för nästa färgglada Pipi-projekt. Det Flyger runt massor med fågelideér  i huvudet just nu.. 😉 Mhaha..

 

 

 

image
Här är den lille lerklump.
image
Mina valpar är också fantastiska konstnärer. Hm… jag är ju dock partisk och öh… håller på för mycket med hundar låter det som 😉 Dessutom en kaxig mening som syftar på att jag är fantastisk 😛 Tror man inte själv att man är något så blir man heller inget….

image
Här är en bild från igår när jag var och besökte ett helt gäng glada grisar. Här är den yngsta av dom. Visst är han underbar!?
Har fler fina vovvar som ska fotograferas här under hösten.
Har du kanske några fina höns därhemma förresten? Hojta till så porträtterar jag dom gärna inför mina nya fågelprojekt!

Comments are closed.