Tänd Ett Ljus

Med lite för mycket hundar i bagaget kände jag ju mer för fåglarna nu. Packade picknick och barn för en utflykt till parken. Där hade vi skymtat en skock med höns vid tidigare besök. Det kändes som ett säkert kort.

Jag kände mig som en elak tjuvjägare där jag smög med kameran. För alla fjäderfän sprang med andan i halsen in i närmaste buskage så fort de skymtade mig.  Vad hade hänt? Förra gången fick vi ju inte ens ha våra picknickmackor ifred !

Barnen blev hungriga, det började regna och jag kunde inte se mer än små vättskrämda ögon från de tjusiga tupparna där inne i buskarna.

Vi åt vår picknick och gav upp för den gången.. tänkte att jag lätt kunde googla fram inspiration av snygga tupp huvud istället. Men att googla tupphuvud (fast på engelska) ger dock inte bara rumsren fågelinspiration 😛

image
Så det blev istället en mer exotisk fågel. Den första tavlan har målats och blev en perfekt födelsedagspresent till en kär gammal vän.

 

En liten fågeljakt räckte för att fylla på intresset för vovvarna igen. Det blev äntligen en lite lättare modell för ljus. Blev otroligt peppad av mottagandet på FB och Insta! Tusen tack!
Under veckan som går skall jag leka med färger och jobba fram pris, fraktalternativ mm.  Min tanke är att de skall bo i Trio…

image

image     image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *