Galet Lyckad helg!.. sen bara fortsätter det.

DSC_9492 DSC_9522

Jag vaknade i söndagsmorse och var så jäkla nöjd!! Allt hade gått vägen. Jag var mer än nöjd och jag kommer få energi under långt tid framöver från alla fina kommentarer.

Samtidigt som jag kände en lättnad över att helgens ståhej så var det konstigt att inte behöva tänka på och planera för utställningen mer.
Så jag slänger mig in i nya projekt.  Jag trodde att mitt huvud skulle vara blankt ett par dagar.. men det fungerar fortfarande!!!

Nu har jag sorterat, katalogiserat och organiserat.. både digitalt och analogt. Så sidan för att lättare kunna köpa mina smycken är ute NU! 😉

Galet att planera in en webbutiksöppning ett par dagar efter årets mest hektiska vecka för Helga From Sweden. Men se… det gick!!

Nu har jag skaffat ytterligare ett pågående projekt ja.

 

Här är lite från utställningen:

DSC_9463

Såhär såg det ut sent på fredagskvällen när jag lämnade lokalen.. Snackspåsarna väntade ivrigt på att få poppas upp.

DSC_9465

Min visitkortshållare

 

DSC_9466

En av mina favoribesökare.. Söta, söta Tarzan!!

 

DSC_9479

Nöjd kund som fick sitt nya smycke ihopmonterat direkt på plats. Vilken tur att jag fick ihop det precis enligt önskemål… och visst passade det bra?

 

 

 

 

DSC_9486

Några eftersläntare spanar in mina alster på lördagskvällen.

 

DSC_9505

När klockan började närma sig fem på eftermiddagen såg det ut såhär… Alldeles perfekt och de sista dropparna av drickat hade just blivit utdelat.

Så det var helt enkelt en galet lyckad helg… och nu, nu ska jag bara fortsätta

Comments are closed.