Uncategorized

Hur luktar Norrsken nere i Skåne?

Jo, det luktar lika lite som det gör i Norrland 😉

Visst hade det varit spännande om Norrsken faktiskt hade en lukt eller smak. PetNations tugg från TRIXIE med Norrsken är dock helt utan doft och smakämne 😉

Men våra favoriter från PetNations tuggserie är Tuggen med hjortronsmak. ”Våran” favorit tänker ni ? Tuggar Helga också på tuggben? Nej, det gör jag inte. Men när hundarna tuggar på dessa sprids en en svag doft av hjortron i hela rummet. Så lite som Norrland i Skåne ändå kanske?


Varianten som vi oftast köper hem är den långa Tugg-twistern. Den håller lagom länge för oss och blir aldrig lämnad som en slajmig present för oss tvåbenta att trampa på. Det måste väl vara ett gott betyg 😉
Förutom twister-tuggen finns det även rullar, flätor, ringar, knutar och flätringar också. Förutom den supergoda smaken av Hjortron och den mystiska smaken Norrsken (inte smaksatt) finns det även tugg smaksatt med Ren. Mums!


Kort fakta:
PetNation tugg serien är handrullade råhudstugg från nöt av hög kvalite. De räcker länge och stärker samtidigt tänderna och förebygger tandsten.
Serien är inspirerad av de norrländska skogarna . Tillverkade i sydamerika.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *