#Helgaälskartrixie,  Blogg,  Djurhelga

Cooling toy, som glass helt utan kalorier ?

Jag älskar glass. Det vet jag att Vera också gör. Tänk om det nu i detta varma Augustivädret fanns glass helt utan kalorier. Då skulle jag inte gjort annat än att frossa från frysen.

Jag har hittat en finurlig svalkande sak från TRIXIE Sverige AB. Inte till mig själv tyvärr men till Vera 🙂 Det är en leksak i naturgummi som innehåller en svamp. Man fuktar eller doppar hela leksaken i vatten och lägger in den i frysen.
Svampen gör sedan så att vatten läcker ut ur de små hålen på leksaken när hunden tuggar på den.

Jag påstår väl inte att detta skulle vara någon slags substitut till den älskade glassen. Haha… jag skulle själv bli väldigt besviken. Men för Vera tycks det fungera alldeles utmärkt som svalkande mysig sysselsättning ändå.

Jag tänker att om man vill lyxa till det kan man ju säkert smaksätta vattnet som man doppar leksaken i. Smula ner någon godbit tex? Ah… måste testas…
Nu när sommaren kom lite sent så hoppas vi ju på en extra lång sommar. Då behöver vi både svalka och framförallt GLASS 🙂

Pst….den svalkande leksaken kan också lindra kliande valptänder. Passar även till hundar med tandproblem, då kylan lindrar skönt i tandköttet.
Denna finurliga leksak finns i flera varianter. Tex som boll och mindre ben anpassat till små valpar.

Stay Cool!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *