#Helgaälskartrixie,  Djurhelga

Ja, nördar är vi allihopa!

Thomas lyckas smyga in smidigt i butiken trots att han är lastad med två stora väskor. Vi gör en armbågshälsning, något som äntligen på något sätt känns som det nya naturliga.
Det är fullt ös i butiken just då. Flera kunder väntar på hjälp, telefonen ringer och en lastbil kommer med fyra supertunga pallar med varor.

Thomas är en av alla våra säljare som besöker oss med jämna mellanrum. Han representerar TRIXIE Sverige AB och det gör han med bravur.

När det lugnat ner sig lite går vi igenom lite statistik, planering och ev returer. Sen dukar Thomas upp periodens nyheter.


Det är lite som julafton för oss i butiken. Tydligen är produkterna även nya för Thomas och trots att han kanske inte vill visa det så ser jag att han också har den där glada blicken som vi har när vi känner och klämmer på grejerna… (hm.. hur lät det egentligen 😉 )
Ja, Nördar är vi allihopa

Det är just detta som gör oss till dom perfekta till de jobben vi har.
Eftersom vi älskar djurprodukter vet vi precis vad våra gäster inte vet att dom behöver.


Själv har jag nu jobbat i snart två veckor efter semestern och man kommer snabbt in i det igen.
Något som jag tycker är otroligt skoj är ju att planera och anordna event i butiken. Nu, pga det rådande läget så gäller det att inte tappa glöden och därför hitta nya vägar….och det har jag gjort!
Just nästa HAPPY-ning (jajjemän, det ska stavas så) kommer Thomas och TRIXIE Sverige AB att hjälpa till med.
STAY TUNED…;)

Omslagsbilden för inlägget är på min Vera när hon under semestern lekte med sin nyfunna kärlek. En av TRIXIEnyheterna Aqua Toy Tugger.
Jag fångade när hon lekte med den här:

https://youtu.be/0ATSIlrUJLY

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *