#Helgaälskartrixie,  Blogg,  Djurhelga,  Fotografering,  Uncategorized

#helgaälsartrixie i ALLA väder.. med eller utan regnkläder

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Men så länge man flyter med och kan vara flexibel och ändra sina planer så blir det många gånger riktigt bra ändå. Faktiskt många gånger ännu bättre.

Som när Maggans nya regntäcke råkade bli lite försenat. Så nära som intill sista dagen då jag planerat att fotografera det.
Jag hade fått rapporter hemifrån att paketet hade landat. Jag stängde butiken och lämnade jobbet…På vägen hem börjar det ösregna!!
Först tänkte jag ….Onej! Det regnar. Regn är ju egentligen förenat med dåligt fotoväder…
Men vad passade egentligen bättre för att ta bilder på ett regntäcke än just ösregn?! Haha… stackars Maggan som ÄLSKAR regn 😉
Jag tröstade henne med att hon iaf hade ett praktiskt regntäcke.

Under tiden som vi fotograferade så lättade regnet. Dropparna hängde nu snyggt i gräset. Maggan slapp regn ner i öronen och såg plötsligt lite gladare och mer fotogenisk ut. Underbara bilder !

Sen har vi det här med hamstern Hedvig. Det har inte heller blivit som planerat. Jag lånade Hedvig för att hon skulle få visa hur gott det är med TRIXIEs Fruktiga Maltpasta (som för övrigt är en fantastiskt bra produkt som hjälper matsmältningen hos gnagare).
Jag hann med att ta några bilder men hon gluffsade i sig dagens mängd så väldigt fort. Vågade inte ge henne mer just då och planen var att ta fler bilder dagen efter. !. Så blev det minsann INTE 🙂 Hedvig rymde under natten och vi kan nu plötsligt titulera oss hamsterägare.
Inte som planerat men nu blev det istället en följetong. Hon lämnar spår och jag vet att hon är här någonstans. Kommer jag att hitta henne?

Men den fruktiga maltpastan hade jag lagt bredvid buren och som ni ser fick den verkligen högsta betyg…hihi.

Med både djur och väder går det ju inte alltid att dirigera och planera. Men jag ser det som en skojig utmaning och tur är väl det för mina #helgaälskartrixie uppdrag innehåller oftast båda två 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *