#Helgaälskartrixie,  Blogg,  Fotografering

Den Bruna Vintern

Här i söder får vi vänja oss…. Vi kommer nog aldrig mer att få en vit vinter. Det är bara att gilla läget och gilla brunt helt enkelt.

Det la sig en vacker dimma ute i det bruna vädret häromdagen. Jag fick med mig kameran ut när jag och Vera drog iväg på en härlig 1,5 timmes promenad. Ja, i den bruna leran. Men vet ni vad… Det var underbart. Nytt år , nya tag och en massa möjligheter till nya bilder;)


Genom allt som jag varit intresserad av så som djuren, musiken skulpterandet och att klä mig roligt … ja genom allt har alltid bilden varit så väsentlig. Jag har försökt förklara det förut… men testar igen.
…..Som en påse chips som du öppnat i smyg och plötsligt inte kan hålla dig ifrån…. Mums!
Jag ska bjuda på mer av mina ”chips” under året här… och kanske även förklara vilken smak de har och dess smarriga krispighet 🙂 Dels i min vardag med glada outfits, På arbetet i butiken Zoogiganten Malmö och tex i samarbetet med TRIXIE Sverige Ab.

Ser Vera alltid sådär konstig ut? Nej, men hon gillar att röja runt och ända gången hon står ”stilla” är när hon ska skaka av sig ju…
Så, därav dessa Scary-dogs-bilder.

Vi har börjat mata fåglarna i trädgården förresten…I en sån där fräsig ställning för talgbollar och annat… Perfekt ställe att lägga överblivna brödbitar mm. Vi har sett jättemånga små söta fåglar äta sig mätta där ute. Mycket bättre och enklare än projektet med den där voljären som jag ville bygga och ha fåglar i.
”Frökotten” på bilden är från TRIXIE Sverige och är den snyggaste av de olika foderstationerna där ute.
Dock har jag inte lyckats fånga en ända pippi på bild. Men väl en annan hungrig filur… Ser ni så nöjd han ser ut?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *