#Helgaälskartrixie,  Blogg,  Djurhelga

Jag ger ut några skyddskorgar till utsatta hundar i Malmö

Jag kan inte förstå att det finns människor där ute som medvetet vill skada våra djur! 😥❤
Jag möter oroliga hundägare dagligen genom mitt arbete. De är oroliga pga de förgiftingsförsök som ökat något enormt i Malmö på senaste.
Jag har själv dessutom hittat misstänk godis i min närhet. Detta är helt absurt! 😢


Många hundägare hjälps nu åt att varna varandra och att hålla ögon och öron öppna. Jag har en tid funderat på vad JAG kan göra och fick idén att tillsammans med TRIXIE Sverige AB ge några hundar bosatta i Malmö en praktisk skyddskorg.
Bor du i ett område där det skett förgiftningar och känner att er promenad skulle bli lättare med en mjuk skyddskorg? Skriv till mig på helga@helgafromsweden.com eller Instagram @helgafromsweden
Skyddskorgen hindrar hunden från att äta något olämpligt under promenaden. Den är bekväm med elastiskt band undertill, gjord i mjukt nät och har öppningar på sidan för att man ska kunna ge hunden belöning under promenaden.
Jag har ett begränsat antal skyddskorgar att ge ut <3


SKICKAS EJ! 🌸 Utan hämtas upp på mitt arbete på jägersrovägen. Jag tar inget betalt för dom men som tack får ni dock gärna ta en bild på er bästa vän. Kul om det är med skyddskorgen på 😉 .
Ta hand om varandra och era hundar ❤ // Helga

Här ovanför kan man se exempel på vad hundägare hittar i Malmö. Att någon lägger så pass mycket energi så att de bakar små bullar med glas i!

Helt absurt!

Andra bilden är Lille Theo som fick en munkorg av mig. Theo är bara 9 månader och går och äter allt möjligt som han hittar på marken.
Nu blev husse mycket lugnare.

En kommentar

 • Gisela Andersson

  Hej!
  Jag måste bara skriv till dig då jag tycker ditt initiativ är helt fantastiskt.

  Idag har tyvärr alla mina bullmastiffer gått bort men jag hade alltid en oro för vad de kunde stoppa i sig på våra turer. Kattskitvar en favorit och i dagens läge är det att föredraframför all annan skit de kan få i sig. Världen är tyvärr full av sjuka människor.
  Hoppas verkligen att folk nappar på ditt erbjudande. Skyddet såg både mjukt och behagligt ut för hunden att bära.

  Tänk om det fanns fler som du.

  Mvh Gisela