#Helgaälskartrixie,  Uncategorized

BE NORDIC – Leave Only Footprints On The Beach

Just nu sitter jag på Västerviks Resort Camping och njuter av utsikten. Vi fick en magiskt vacker plats här intill vattnet.
Jag ääälskar det! Jag mår så himla bra.
Vi har bara varit ute i tre dagar men jag känner redan hur imponerad och stolt jag är över vårat vackra land.
Vårat nordiska ljus som vi delar med våra grannländer är en stor del av vilka vi är tror jag.
Vi ska därför vara rädda om vår natur. Det är ju en del av oss.

Detta får mig såklart att tänka på TRIXIES BE NORDIC Serie. Första gången jag fick se ett smakprov blev jag nördigt glad som vanligt.. Ja, det är väl ingen hemlighet att jag älskar djurartiklar.
MEN denna serie visade sig dessutom ha något extra. Genom försäljning av TRIXIEs BE NORDIC serie hjälper vi till att bevara vårat Nordiska hem.

Årets uppdrag går ut på att samla upp gamla cigarettfimpar och förhindra att människor slänger fler giftiga fimpar i naturen.
Även om detta sker på de Tyska stränderna just nu så påverkar det oss och våra vatten i slutändan.

Jag kikade av en händelse ner här utanför tältet där jag sitter och skriver. Men oj! Två cigarettfimpar bara där ju 🙁 Hm…. Våran natur är inget askfat!

Blev förresten imponerad av en sak jag såg i receptionen. Ett take-away-askfat. Kanske är det för att jag inte är rökare som jag aldrig tidigare sett detta. Men så smart !

Dessa små filter må se oskyldiga ut. Men ett litet filter kan innehålla mer än 7000 kemiska ämnen, varav 200 av dom anses giftiga. Speciellt i anslutning till vatten där de sprids och påverkar det känsliga djurlivet.

Här är Maggan med leksaken Ocke Bläckfisk från BE NORDIC Serien. Men Maggan leker aldrig… det är nämligen över hennes värdighet 🙂 Så Ocke är mer som en mjuk snutte att mysa med. Det går ju alldeles utmärkt det också.

Det är en gratis lyx för oss att andas in det nordiska klimatet och fylla våra sinnen med dess friska luft. Låt det fortsätta så…..
”Leave Only Footprints On The Beach”
Ta med dina fimpar och ditt skräp efter ditt besök nere vid vattnet.

BE NORDIC-serien finns just nu med produkter anpassade för hund och katt.
En favorit för Vera är ett av Kattgodisarna med fisk. Små, smarriga bitar av torkad fisk. Mjau!!

Läs mer om ”what can be done against the masses of cigarette butts?” Här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *