#Helgaälskartrixie

Hela Världen Skulle Behöva En Gul Regnrock

Det är Fredagen den 13, världen står i ett sällan skådat läge. Makaronerna är slut på Ica. Det är dystert… Väldigt dystert

Dessutom bjuder vädret här i söder fortfarande på regn från sidan och bitande blåst i dyningarna av gårdagens storm.

Det kan låta banalt att jag påstår att något så enkelt som färg kan göra skillnad. Både till vardags, fest och i tuffa lägen.

Jag är övertygad om att färg omedvetet påverkar oss positivt.
Ni vet att jag är väldigt glad i färger. Färg har liksom blivit mitt sigill. Jag kan kanske själv uppfattas som en fåfäng smällkaramell med mina färglada outfits?

Får man då även vara fåfäng åt sin hund? Självklart!! Blir hunden också glad då tro? Jag är helt övertygad 😉

Jag kan prata hur mycket som helst om färg och dess exempel på fördelar. Men jag vill istället visa ett fantastiskt regntäcke som jag använde idag. För det gjorde våran morgonpromenad mycket gladare.

Skaffade ett regntäcke från Trixie (Vimy heter det) för att matcha min fantastiskt läckra gula Kappa från Miss Candyfloss. Haha…. där har vi det. Jag ÄR fåfäng 😉 Men det fanns också en idé bakom det.

Jag skulle nämligen göra ett samarbete med en duktig fotograf och fick för mig att jag ville ha ett gult tema på fotograferingen. Så det gula Trixietäcket blev perfekt för att kunna få med och matcha min lilla Maggan också <3
Fotograferingen gick dessutom fantastiskt!

Tillbaka till morgonens promenad…
Vi gick till skolan i morse och lämnade av Ralf. Maggan i sitt gula täcke fick stor uppmärksamhet när vi stod utanför grindarna. Maggan äääälskar barn.
Vi gick vidare utan barn och sprang loss på fältet utanför.
Det började regna mer ! O nej.. tänkte jag. Inte regn! Jag hade ju kameran och ja… Maggan är inte så glad i det blöta.
Men så slog det mig. Bilder på Maggan i regnjacka…. vad passar bättre då än regndroppar? Kameran är dessutom ganska vattentålig.

Jag la mig ner för att få bättre vinkel för bra foto och Maggan älskade ju att jag kom ner till hennes nivå. Hon skuttade och sprang helt oberörd av regnet och helt obehindrat av täcket. Hon sprang även rakt in i mig. Jag får för mig att hon kände sig lite busig.
Att se våra husdjur glada är väl något av det bästa som finns?

Jag känner nu också när jag ser på bilderna att ja; Man blir lite extra glad av gult. Kolla även på Tommys bilder från fotograferingen förra veckan. Glad blir man!

Jag och Maggan kommer att promenera in våren i gult.

Gult symboliserar glädje och optimism .. Det är precis vad världen behöver just nu…

Så låt oss sätta en gul regnjacka på hela världen.


Detta inlägg är gjort i samarbete med mina kompisar på Trixie

Bilderna på mig och Maggan tillsammans är tagna av Fotograf Tommy Winterskiöld Vestlie
Täcket är köpt på Zoogiganten i MalmöIntresserad av fler färgers betydelse läs här: http://www.psykologisktvetande.se/farger.html

Ta hand om er <3Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *